• Eigen transport
  • Deskundig advies
  • Bijna 100 jaar ervaring

Op bezoek bij onze nieuwe vestiging Jan Opreij/Natumat

1 min. lezen

Terug

Neem een kijkje bij onze nieuwe vestiging Jan Opreij/Natumat in Maastricht en kom meer te weten over het assortiment.

Vandaag nemen we je mee naar onze nieuwe vestiging Jan Opreij/Natumat aan de Borgharenweg 120 in Maastricht. We nemen een kijkje op het terrein en vertellen je wat meer over deze vestiging.

In 2022 heeft Opreij het perceel waar vroeger Wessem Port Service gevestigd was overgenomen. Een mooie en goed bereikbare locatie in Maastricht van 1 hectare met 100 meter kade, vlakbij de A2.

Sinds begin dit jaar is Jan Opreij/Natumat open en kun je hier terecht voor een groot assortiment aan zand, grind, bestratingsmateriaal en toebehoren. Én prachtige natuursteen, zoals kasseien, breuksteen, flagstones en split. En dat verklaart tevens de toevoeging in de naam van de vesting: Natumat staat voor natuursteenmaterialen.

Natuurlijk wordt, net zoals in de andere vestigingen van Jan Opreij, sterk geselecteerd op de kwaliteit van de producten, die vervolgens ook nog eens tegen een scherpe prijs aangeboden worden. Daarnaast heeft deze vestigingen een grote voorraad, waardoor producten snel geleverd kunnen worden en klanten meteen kunnen laden.

Toekomstplannen

In de toekomst wordt het terrein voorzien van een drive-in loods, waarbij het assortiment bouwmaterialen nog verder uitgebreid wordt. Daarmee wordt het een all-in-one-shop, waar je in één keer al je producten afneemt voor je volgende klus. Dat bespaart veel tijd en dus geld.

Natuurlijk ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen, de koffie staat in ieder geval al klaar.

 

Wil je meer informatie over de vestiging of over de producten? Neem dan contact op via natumat@opreij.nl of 043 205 0502.

De locatie en openingstijden vindt hier.

Publicatiedatum 24/05/2023

Gekoppelde galerij