• Eigen transport
  • Deskundig advies
  • Bijna 100 jaar ervaring
Over ons

Wie, wat, waar en waarom

 

Wie, wat en waar

Jan Opreij BV is de overkoepelende organisatie van Bouwcenter Jan Opreij, Hubo Jan Opreij, Baksteencenter en Houtcenter met locaties in Margraten, Maastricht en Nuth. Met deze formules en locaties bieden we een uitgebreid assortiment aan (ruw)bouwmaterialen, gereedschap, keukens, tegels en sierbestrating voor professionele bouwers en doe-het-zelvers. Voor élke fase in de bouw en voor elke klus.

Naast de eerder genoemde bedrijfsonderdelen heeft Jan Opreij een natuursteenwerkplaats en een logistieke vloot, waarmee onder andere de goederen via Bouwcenter, Houtcenter en Baksteencenter vervoerd en geleverd worden.

Over ons
Over ons

 

Waarom

Bijna 100 jaar geleden startte Jan Opreij met de handel in foerage, kunstmest en brandstoffen. Waarom? Vanwege de enorm gezonde handelgeest van Jan. En na bijna 100 jaar waart die sterke handelsgeest nog steeds rond. Inmiddels is 'Opreij' een begrip in de omgeving. Niet alleen voor klanten, maar ook voor het dorp, het verenigingsleven en de omgeving in het algemeen. En daar hoort ook bij dat Jan Opreij al evenlang een belangrijke en goede werkgever is.

En dat willen we voortzetten, vanuit verantwoordelijkheid en natuurlijk vanuit passie. Passie voor bouwmaterialen en alles wat daar bij hoort.